Onze zonne-energieprojecten

Al onze zonne-energieprojecten

BHM Solar ontwikkelt door heel Nederland zonne-energieprojecten. Klik op de kaart om de details van een specifiek project te vinden. U kunt ook hieronder een uitgelicht project bekijken.

In de gemeente Bunnik ontwikkelt BHM Solar een zonneweide van 26 MWp. De zonneweide ligt in de Vlowijker polder en heeft een bruto oppervlakte van 20 hectare.

Lees meer…

In de gemeente Houten ontwikkelt BHM Solar samen met energie coöperaties Duurzaam Eiland en Opgewekt Houten een zonneweide van ongeveer 25 hectare. De zonneweide ligt op het Eiland van Schalkwijk tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en de Provinciale weg.

Lees meer…

In de gemeente Houten ontwikkelt BHM Solar samen met energie coöperaties Duurzaam Eiland en Opgewekt Houten een zonneweide van 25 hectare. De zonneweide ligt in het noordwestelijk deel van het Eiland van Schalkwijk tegen de A27, het Amsterdam-Rijnkanaal en de Schalkwijkse Wetering aan.

Lees meer…

In de gemeente Utrecht ontwikkelt BHM Solar samen met Rijne Energie en Eneco een energielandschap in de polder van Rijnenburg en Reijerscop. Het totale energielandschap bedraagt maximaal 230 MW aan zonneweides en maximaal 8 windturbines.

Lees meer…

In de gemeente De Bilt ontwikkelt BHM Solar samen met BENG! een zonneweide van 22 MWp. De zonneweide ligt langs de A27 ter hoogte van het tankstation ‘Voordaan’ en ten noorden van het dorp Groenekan

Lees meer…

In de gemeente Utrechtse Heuvelrug is BHM Solar een zonneweide aan het ontwikkelen nabij Overberg. Het plangebied bestaat uit twee percelen en het totale oppervlakte bedraagt 15 hectare.

Lees meer…

In de gemeente Oude IJsselstreek is BHM Solar een zonneweide aan het ontwikkelen op een voormalig vuilstortplaats.

Lees meer…

In de gemeente Oude IJsselstreek is BHM Solar nog een zonneweide aan het ontwikkelen waar landbouw wordt gecombineerd met opwekken van duurzame energie.

Lees meer…

In de gemeente Wijk bij Duurstede is BHM Solar een zonneweide aan het ontwikkelen nabij Dwarsdijk. Het plangebied beslaat 10,5 hectare bruto oppervlakte.

Lees meer…

In de gemeente Brummen is BHM Solar een zonneweide aan het ontwikkelen.

Lees meer…

In de gemeente Olst Wijhe is BHM Solar een zonneweide aan het ontwikkelen nabij de Raalterweg. Het plangebied beslaat 12 hectare bruto oppervlakte.

Lees meer…

In de gemeente Borger-Odoorn is BHM Solar een zonneweide aan het ontwikkelen nabij Valthe. De zonneweide ligt ten oosten van de Weerdingerweg.

Lees meer…

In de gemeente De Ronde Venen is BHM Solar een zonneweide aan het ontwikkelen.

Lees meer…

BHM Solar heeft een groot portfolio van dakprojecten. Momenteel ontwikkelt BHM Solar meer dan 450.000 m2 aan dakoppervlakte. Dit komt neer op meer dan 130.000 zonnepanelen die per jaar voor ruim 10.000 huishoudens stroom kunnen opwekken. 

Lees meer…

Een greep uit onze projecten

Vlowijker Zonneweide

In de gemeente Bunnik ontwikkelt BHM Solar een zonneweide van 26 MWp. De zonneweide is een unieke kans voor ecologie en biodiversiteit

Energielandschap Rijnenburg

In de polder van Rijnenburg ontwikkelt BHM Solar samen met Eneco en Rijne Energie een energielandschap met onder andere 230 MW aan zonneweides

BHM Solar dakprojecten

BHM Solar heeft meer dan 450.000 m2 aan dakoppervlak in dakhuur voor het plaatsen van zonnepanelen.

Scroll naar boven