BHM Solar:
Energietransitie versnellen door ondernemerschap

Over BHM Solar

De afgelopen jaren is er betaalbare technologie beschikbaar gekomen voor zonne-energie. Daarnaast kunnen projecten (zonneweides en zonnedaken) goed gefinancierd worden. Juist deze combinatie zorgt ervoor dat energietransitie verder vormgegeven kan worden.

Nederland is echter nog geen koploper op dit gebied.

BHM Solar gelooft dat grootschalige zonne-energieprojecten noodzakelijk zijn om wel een koppositie te pakken. Wij zijn ervan overtuigd dat deze projecten alleen succesvol kunnen zijn door samen te werken. Wij betrekken locatie eigenaren, buren, gemeenten en de (lokale) beleidsmakers daarom altijd in een vroeg stadium bij onze projecten. Zo kan er per locatie specifiek gekeken worden of en hoe zonne-energie een bijdrage kan leveren aan de duurzame energievoorziening.
Hier kunt u onze projecten van zonneweides en zonnedaken bekijken.

Met veel oog voor de omgeving zorgt het team van BHM Solar voor een versnelling van de energietransitie.
Onze contactgegevens vindt u hier. Onderstaand vindt u meer informatie over het management van BHM Solar. 

Hendrik Koetsier
+31 6 27 063 280

Freek Wisseloo
+31 6 22 489 106

Maarten de Vlugt
+31 6 29 737 352

Hendrik Koetsier

Oprichter BHM Solar

Hendrik heeft een achtergrond in flexibilisering van de energiemarkt en projectmanagement. Binnen BHM Solar is Hendrik verantwoordelijk voor acquisitie en sales.

Freek Wisseloo

Oprichter BHM Solar

Freek heeft een achtergrond in projectmanagement en projectfinanciering. Binnen BHM Solar is Freek verantwoordelijk voor projectontwikkeling.

Maarten de Vlugt

Oprichter BHM Solar

Maarten heeft een achtergrond in projectfinanciering en investeringsanalyse. Binnen BHM Solar is Maarten verantwoordelijk voor financiering en business development.

Scroll naar top