Hoeveel kan ik verdienen met mijn dak?

Stap 1 van 2

BHM Solar huurt grote daken

Daken bieden een uitstekende kans om zonne-energie op te wekken èn tegelijkertijd geld te verdienen. Daken zijn onmisbaar voor de energietransitie.

BHM Solar huurt daken om zonnepanelen op te plaatsen: zonnedaken.

Heeft uw organisatie een groot dak? Wij bieden u een vaste vergoeding per m² voor een periode van 20 jaar, indien het dak geschikt is voor zonne-energie. Zo wekken we duurzame energie op en verdienen we er allemaal aan. De investering, het ontwerp, subsidie en het onderhoud wordt door ons geregeld. Daar heeft u geen omkijken naar.

Voordelen

BHM Solar is continu op zoek naar grote dakoppervlaktes om voor een vaste prijs per m² te huren. Hoe groter uw dak, hoe meer u met uw dak kunt verdienen.

BHM Solar biedt u als vastgoedeigenaar een unieke mogelijkheid om geld te verdienen met een ongebruikt dak. Zo kunt u zorgeloos genieten van extra inkomsten.

BHM Solar huurt uw dak voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit betekent dat u geen investering hoeft te doen, maar wel geniet van de voordelen van zonnepanelen. 

BHM Solar biedt u de mogelijkheid om mee te investeren in de installatie. Naast de extra huurinkomsten van uw dak, kunt u ook nog eens een mooi rendement maken op de investering in de installatie.

Er worden steeds strengere eisen gesteld aan de duurzaamheid van gebouwen. Met zonnepanelen maakt u een grote stap op het gebied van duurzaamheid wat een belangrijke bijdrage zal leveren aan een duurzame uitstraling. 

De afgelopen jaren heeft BHM Solar een betrouwbaar netwerk opgebouwd van partners met technische en financiële deskundigheid.

Benieuwd of uw dak geschikt is voor zonnepanelen?

Over onze samenwerkingen

“We hebben een aantal keren zelf gerekend aan zonnepanelen, maar telkens besloten om de investering uit te stellen. Door het aanbod van BHM Solar kunnen eindelijk onze panden worden verduurzaamd, zonder dat wij de investering doen. Dit is voor ons de oplossing die wij zochten.”
Peter Brouwer
Vastgoedeigenaar
BHM Solar is een professionele partij met verstand van zaken. Het aanvragen van subsidie, vergunningen, financiering en bouwen; BHM Solar heeft ons volledig ontzorgd om onze daken te voorzien van zonnepanelen.
Gerrit Keij
Hof Capital
Zonnedak
Scroll naar boven