De projecten van BHM Solar

Alle projecten

BHM Solar ontwikkelt door heel Nederland zonne-energieprojecten. Klik op de kaart om de details van een specifiek project te vinden. 

In de gemeente Bunnik ontwikkelt BHM Solar een zonneweide van 26 MWp. De zonneweide ligt in de Vlowijker polder en heeft een bruto oppervlakte van 20 hectare.

Lees meer…

In de gemeente Noordoostpolder ontwikkelt BHM Solar een zonneweide van 29 MWp. De zonneweide ligt in de buurt van Marknesse en heeft een bruto oppervlakte van 22 hectare.

Lees meer…

In de gemeente Utrecht ontwikkelt BHM Solar samen met Rijne Energie en Eneco een energielandschap in de polder van Rijnenburg en Reijerscop. Het totale energielandschap bedraagt maximaal 230 MW aan zonneweides en maximaal 8 windturbines.

Lees meer…

In de gemeente Houten is BHM solar een zonnepark van 20 hectare aan het ontwikkelen. De locatie is gunstig gelegen langs de A27 en het Amsterdam-Rijnkanaal.

Lees meer…

BHM Solar heeft een groot portfolio van dakprojecten. Momenteel ontwikkelt BHM Solar meer dan 450.000 m2 aan dakoppervlakte. 

Lees meer…

Een greep uit onze projecten

Vlowijker Zonneweide

In de gemeente Bunnik ontwikkelt BHM Solar een zonneweide van 26 MWp. De zonneweide is een unieke kans voor ecologie en biodiversiteit

Energielandschap Rijnenburg

In de polder van rijnenburg ontwikkelt BHM Solar samen met Eneco en Rijne Energie een energielandschap met o.a. 230 MW aan zonneweides

BHM Solar dakprojecten

BHM Solar heeft meer dan 450.000 m2 aan dakoppervlak in dakhuur voor het plaatsen van zonnepanelen.

Scroll naar top