Eerste inloopavond

Nieuwsbrief Vlowijker Zonneweide (21/06/2019)

Graag vertellen we u in onze nieuwsbrieven meer over de ontwikkelingen van de Vlowijker Zonneweide aan de Achterdijk in Bunnik. U  ontvangt deze nieuwsbrief omdat u onlangs contact heeft gehad met BHM Solar over de ontwikkelingen van dezonneweide, of omdat u zich heeft aangemeld via onze website. Mocht u in de toekomst deze nieuwsbrief niet willen ontvangen, dan kunt u zich onderaan deze nieuwsbrief afmelden.

Inloopavond direct omwonenden 

Op 22 mei hield BHM Solar een inloopavond voor direct omwonenden van de Vlowijker Zonneweide. Het doel van de avond was om verder in gesprek te treden over de landschappelijke inpassing, de participatiemogelijkheden en de mogelijkheid te bieden om meer vragen te stellen over ons initiatief. Er was een hoge opkomst en er werd op veel vlakken constructief meegedacht. We kijken terug op een succesvolle avond. Tijdens de avond hebben we veel input gekregen. Deze input wordt momenteel door ons verwerkt en met de gemeente en andere stakeholders besproken. 

Inloopavond gemeente Bunnik 

Op 2 juli staat er een inloopavond gepland voor de inwoners van de gemeente Bunnik. Tijdens deze avond kunt u zien welke aanpassingen wij hebben gemaakt aan ons initiatief n.a.v. de input tijdens de inloopavond voor direct omwonenden.  U kunt tekeningen bekijken van de Vlowijker Zonneweide en er zijn visualisaties vanuit verschillende oogpunten van de zonneweide te bezichtigen. U bent van harte welkom tussen 19:00 en 21:00 uur bij het Sporthuis Odijk, Rijneiland 7 in Odijk. Voor vragen over landschappelijke inpassing zijn ook landschapsontwerpers van Eelerwoude aanwezig. 

Wij verwelkomen u graag 2 juli.

Voor meer informatie kunt u gerust ten alle tijden contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar op 030 – 27 123 15 of per email op info@bhmsolar.nl 

Vriendelijke groeten,

Freek Wisseloo, Hendrik Koetsier en Maarten de Vlugt
Oprichters BHM Solar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven