Zonneweide Voordaan

In verband met corona hebben we een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de informatieavond. Momenteel is het maximaal aantal aanmeldingen bereikt. U kunt uw gegevens in onderstaand formulier achterlaten. Wij nemen met u contact op om te kijken of, hoe en wanneer wij een tweede informatieavond kunnen organiseren. Dank voor uw begrip.

Welkom op de website van zonneweide Voordaan nabij Groenekan in de gemeente de Bilt. Zonneweide Voordaan is een initiatief van onafhankelijke lokale energiecoöperatie BENG! in samenwerking met de Utrechtse projectontwikkelaar BHM Solar.  De zonneweide zou een belangrijke bijdrage kunnen gaan leveren aan de ambitie om eigen energie op te wekken door en voor Groenekan. Binnenkort kunt u op deze website alle informatie over ons initiatief vinden.

Wilt u zich aanmelden voor de informatieavond voor inwoners uit de gemeente Groenekan op maandag 25 oktober 2021? Vul dan onderstaand formulier in. U krijgt de dag voor de informatieavond een bevestiging per e-email over uw aanmelding.

 

Aanmelden interesse voor tweede informatieavond zonneweide Voordaan gemeente

Contact

Mocht u met ons in contact willen komen over ons initiatief dan horen wij dat graag. U kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken. 

Niek Willemsen
☎ 06 – 306 501 55
info@beng2030.nl

Maarten de Vlugt
☎ 06 – 297 373 52
info@bhmsolar.nl

Scroll naar boven