PROJECTONWIKKELAAR ZONNEWEIDES
Vacature

BHM Solar
Ben jij de daadkrachtige projectontwikkelaar, die graag werkt in de sterk groeiende markt van grondgebonden zonne-energie? Zie jezelf werken bij een dynamisch, betrouwbaar, nuchter bedrijf en voorloper in de sector? En draag tegelijkertijd graag jouw steentje bij aan de energietransitie? Reageer dan nu op deze vacature!

BHM Solar is een snel groeiende projectontwikkelaar met ambitie, gevestigd in Utrecht. We zijn een team van ondernemende professionals. Samen ontwikkelen we grootschalige zonne-energieprojecten op grond door heel Nederland.

Wij geloven dat grootschalige zonne-energieprojecten noodzakelijk zijn om Nederland de koppositie op het vlak van energietransitie te laten pakken. Wij zijn ervan overtuigd dat deze projecten alleen succesvol kunnen zijn door samen te werken. Wij betrekken locatie-eigenaren, buren, gemeenten en de (lokale) beleidsmakers daarom altijd in een vroeg stadium bij onze projecten. Zo kan er per locatie specifiek gekeken worden of en hoe zonne-energie een bijdrage kan leveren aan de duurzame energievoorziening.

Het ontwikkelen van een zonproject omvat: het verkrijgen van vergunningen, creëren van draagvlak van omwonenden, belanghebbenden en gemeente, aanvragen van subsidie, financiering en de bouwcontracten.

Gezamenlijk zorgen we voor meer duurzame energie in Nederland. Wij werken in een ondernemend team aan uitdagende projecten. Ons team werkt in een informele sfeer nauw samen en alle lijntjes zijn kort. Je krijgt bij BHM Solar veel vrijheid en verantwoordelijkheid om van projecten een succes te maken.

In deze groeiende markt zijn we ons ontwikkelportfolio van grote grondgebonden projecten in Nederland verder aan het uitbreiden en zijn daarom op zoek naar een enthousiaste projectontwikkelaar zonneweides

Functie
Als projectontwikkelaar zonneweides ben je verantwoordelijk voor de gehele ontwikkeling van meerdere grondgebonden zonne-energieprojecten. Zodra een grondeigenaar een contract heeft getekend begint het ontwikkeltraject. Het doel is daarbij het verkrijgen van een omgevingsvergunning, het aanvragen van subsidie en het regelen van de financiering om het zonneweide te kunnen gaan bouwen. Als spin in het web onderhoud je contacten met grondeigenaren, vaak agrariërs, landschapsarchitecten, gemeentes, energie-coöperaties, omwonenden, netbeheerders, installateurs, milieu organisaties en andere stakeholders. In samenwerking met alle stakeholders zorg je voor het uitvoeren van allerlei (technische) onderzoeken, participatie vanuit de omgeving en goede landschappelijke inpassing om uiteindelijk het vergunningstraject succesvol af te ronden. Na het verkrijgen van de omgevingsvergunning, de subsidie en de financiering kan de bouw van de zonneweide beginnen en begeleid je het project tot de oplevering.

Kortom je bent verantwoordelijkheid voor het traject van handtekening tot oplevering.

Profiel
Flexibel, pragmatisch en hands-on, kortom een ondernemende, daadkrachtige instelling;
• Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, mensen mee kunnen krijgen;
• Ervaring in het ontwikkelen van (energie)projecten met meerdere stakeholders is een pre;
• Inhoudelijke kennis over of affiniteit met duurzame energie;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Bedrijfskundige, commerciële, of technische opleiding op hbo of wo niveau;
• In het bezit van een rijbewijs.

Standplaats
Utrecht (centrum)

Aanbod
Unieke positie in een ondernemende, uitdagende omgeving in een sterk groeiende markt.
• Een prettige, leerzame en flexibele werkomgeving;
• Je wordt onderdeel van een leuk en inspirerend team met een bak ervaring;
• Veel gezelligheid; tafeltennistafel, vrijdagmiddagborrels;
• Standplaats Utrecht (centrum);
• 
Een marktconform salaris, passend bij jouw opleidingsniveau en ervaring;
• Bonusregeling;
• Ruimte voor eigen initiatief en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.


Enthousiast geworden van het bovenstaande profiel? Neem dan contact op met Freek Wisseloo.
 
 
freek-wisseloo


Freek Wisseloo
06 22 48 91 06
freek.wisseloo@bhmsolar.nl

Scroll naar boven