Heb ik geschikte grond voor een batterij opslag?

Stap 1 van 2

BHM Solar maakt opslag mogelijk

Batterijsystemen kunnen overtollige energie, vaak opgewekt door zonne- en windenergie, opslaan. Deze opgeslagen stroom kan dan later ingezet worden bij tekorten. Met een batterij kunnen we zo de vraag en aanbod van elektriciteit in balans houden. Een batterij is ook een oplossing voor het tekort aan capaciteit op het net waardoor netcongestie ontstaat. Een batterij is dus een belangrijke schakel in het elektriciteitsnet en neemt slechts relatief weinig ruimte in beslag en is goed in te passen in de omgeving.

Heeft u meer dan 0,25 hectare tot 2 hectare grond in de buurt van een elektriciteit station tot uw beschikking? Als we op uw grond een batterij kunnen plaatsen, dan profiteert u van een vaste hoge huurvergoeding voor een periode van 20 jaar. Zo draagt u bij aan een stabieler en duurzamer energienetwerk en verzekert u zich ook van toekomstbestendige hoge opbrengsten. De investering, bouw en het onderhoud van het batterijsysteem worden allemaal door ons geregeld, daar heeft u geen omkijken naar.

Voordelen

BHM Solar is continu op zoek naar geschikte locaties voor batterijopslag. Voor veel locaties is 0,25 hectare al voldoende voor een batterijopslag waarbij wij u een hoge vergoeding kunnen bieden. 

BHM Solar biedt u als grondeigeaar een unieke mogelijkheid om geld te verdienen met een klein deel van uw land. Zo kunt u zorgeloos genieten van extra inkomsten en uw huidige werkzaamheden voortzetten.

BHM Solar huurt of koopt uw grond voor het plaatsen van een batterijopslag. Dit betekent dat u geen investering hoeft te doen, maar wel geniet van de voordelen van een batterijopslag. 

Door te investeren in een batterijopslagsysteem, draagt u niet alleen bij aan een stabieler en duurzamer energienetwerk, maar verzekert u zich ook van een toekomstbestendige investering die uw land nog waardevoller maakt. Help voorkomen dat huizen, scholen en bedrijven in de toekomst deels moeten worden afgesloten.

De afgelopen jaren heeft BHM Solar een betrouwbaar netwerk opgebouwd van partners met technische en financiële deskundigheid.

Benieuwd of uw grond geschikt is voor batterijopslag?

Scroll naar boven